Skip to main content

Bliv udstiller til Guitar Show Denmark

Book din stand her

Copenhagen Guitar Show

Hvem kan udstille på Guitar Show Denmark?

Hvorfor blive udstiller til Guitar Show Denmark?

Når du vælger at udstille på Guitar Show Denmark får du en unik mulighed for at møde nye og gamle kunder face to face. Internettet og webshops kan mange ting, men kan aldrig erstatte det fysiske møde og den unikke oplevelse det er for musikere at se, røre og prøve instrumenter og gear.

Som udstiller på Guitar Show Denmark er du med til at holde den fysiske kontakt mellem mennesker i live og styrke det sociale bånd mellem alle os der holder af guitars, basser og alt det dejlige gear der følger med vores fælles passion. Som udstiller gør du en forskel for vores branche og sammenhold.

Mika Vandborg - fotograf Jørgen Kulmann
Guitar Show Denmark 2023

Kan man sælge noget på Guitar Show Denmark?

Hvornår har du sidst haft 1000 kunder i din butik på én enkelt weekend? Langt de fleste udstillere sælger varer under messen. Har du ikke selv kortbetaling mv. kan personalet til messen hjælpe med det.

HOT TIP: Ryd op i varelageret og lav gode messetilbud. Det er et sikkert hit blandt gæsterne, og hvert år kapitaliserer udstillere dødt varelager på den måde.

Se, prøv, rør - og køb!

Gæsterne på messen vil rigtig gerne se, prøve og købe dine ting. Danske guitarister og bassister er modne til at købe andet end masseproducerede instrumenter og udstyr.

I “Custommade nichén” er det ekstra vigtigt for kunden at kunne se, røre, og prøve at spille på. Ingen flotte billeder på nettet kan erstatte den oplevelse. Instrumenter er dyre og at kunne se folk i øjnene skaber tillid.
På messen kommer der mange mennesker forbi din stand. Derfor er Guitar Show Denmark et rigtig godt sted at præsentere dine instrumenter, og din instrumentbyggerkunst. Det samme gælder hvis du laver pedaler eller andet udstyr.

For reparatører er messen ligeledes et godt sted at komme i kontakt med nye kunder. En personlig relation er ofte det der afgør hvem en musiker overlader sit kæreste eje til, når det har brug for en kyndig reparatørs hånd. På messen kan du vise eksempler på dit håndværk. Arbejdende værksteder er et hit på messen.

Ofte stillede spørgsmål

Hvem kan udstille - og i hvilke kategorier?

Alle der har lyst, kan udstille på Guitar Show Denmark. Der er ingen adgangskrav eller betingelser. Du kan tilmelde dig online i en af følgende fire kategorier:

Importør
For alle virksomheder i musikbranchen der ikke har detailsalg. Gælder også for virksomheder i andre brancher der vil udstille. I denne kategori kan der kun vælges arealstande (antal m2). Der kan bestilles borde til standen.

Musikbutik, instrumentbygger, reparation
Hvis du beskæftiger dig professionelt, eller semi-professionelt med køb, salg, reparation, eller relateret virksomhed indenfor musikbranchen, skal du tilmelde dig i denne kategori.

I denne kategori kan du vælge enten et areal (antal m2) eller en stand der består af et eller flere borde. Du skal vælge inden du kan gå videre i tilmeldingsprocessen.

Privat udstiller, samler
Du kan kun udstille i denne kategori hvis du ikke er momsregistreret.
Er din guitarinteresse en hobby, er du samler, nørd m.m. – så er denne kategori for dig. I denne kategori kan du vælge fra 1 til max. 3 borde. Du kan ikke vælge areal.

……………………………………………………………
* Vi har som arrangører ret til at ændre dit kategorivalg, såfremt du ikke opfylder kriterierne for den kategori du har valgt.

Hvad koster det at være udstiller?

Priserne er baseret på din udstillerkategori samt placering af den stand eller de borde du ønsker.

Som Importør, musikbutik o. lign. er der et adgangsfee på 1250 kr. ekskl moms. Det inkluderer et bord, en stol og strøm. Herefter afhænger prisen af, hvilken stand du ønsker.

Som privat er der et adgangsfee på 650 kr. Det inkluderer 1 bord, 1 stol og strøm

Hvordan booker jeg en stand?

For at booke din stand til årets Guitar Show Denmark kan du enten kontakt os via formularen her på siden eller ringe til Stefan Mørk på +45 21 202 202 eller via mail på sm@guitarshowdenmark.com.

Læs mere her

Hvordan finder jeg udstillingsstedet?

Guitar Show Denmark finder i år sted i Odense Koncerthus.

Adresse: Claus Bergs Gade 9, 5000 Odense

Følg med på Facebook og Instagram

På vores Facebookside og vores Instagram kan du løbende holde dig orienteret om nyheder og forskellige aktiviteter i forbindelse med guitarshowet.

Det er også her vi holder den daglige kontakt til vore mange følgere og gæsterne på showet.

Hvornår kan jeg komme og sætte op?

Vi åbner for udstillere kl. 8.00 lørdag morgen. Her kan i komme og sætte op. Udstillingen starter kl. 10.00

Guitar Show Denmark

B Live 22 Aps
CVR-43368699

Præstemarksvej 8
4652 Hårlev

Udstiller kontakt

Stefan Mørk

+45 21 202 202
sm@guitarshowdenmark.com