Skip to main content

Udstillere 2024

Nedenfor ses de udstillere der er offentliggjort til Guitar Show Denmark d. 14. & 15. september 2024 i Odense Koncerthus. Flere offentliggøres i de kommende uger, så følg med her.

ToneDoctor

ToneDoctor

ToneDoctor er Danmarks nye high-end guitarbutik.

ToneDoctor blev startet ud fra et ønske om at skabe den high-end guitarbutik, som vi som guitarnørder selv gerne ville handle i – den butik, der ville være vores egen yndlingsbutik. Læs mere om dem her

CF Martin & Co

Martin & Co

CF Martin & Co, også kendt som Martin Guitars, er en anerkendt amerikansk guitarproducent grundlagt i 1833. Berømt for enestående håndværk og innovation, er Martin-guitarer værdsat for deres overlegne lydkvalitet og tidløse design. Med over 180 års historie forbliver de et foretrukket valg for musikere verden over.

Læs mere om dem her

Baum Guitars

Baum Guitars

Baum Guitars er et dansk firma, kendt for at producere højkvalitets, innovative elektriske guitarer. Ved at kombinere moderne design med traditionelt håndværk tilbyder Baum Guitars en række unikke modeller, der henvender sig til musikere, som søger et særegent æstetisk udtryk og fremragende spilbarhed. Deres instrumenter er ofte rost for deres sans for detaljer, stilfulde finish og alsidige lyd, hvilket gør dem til et populært valg blandt både professionelle og amatørguitarister.

Læs mere om dem her

Søvad Guitars

Søvad Guitars

“God kvalitet betaler sig, dårlig kvalitet koster penge”
– Christian Søvad

Salg og service af guitarer, basser, ukuleler, forstærkergrej og tilbehør.

Tjek sovadguitars.dk

LH Guitars

LH Guitars

Målet er at lave velklingende akustiske guitarer med høj spilbarhed. Kom forbi til en kop kaffe og prøv.

Se lhguitars.dk

Greenriver guitars

Greenriver Guitars

At bygge en guitar er en kompleks, men fantastisk proces. Det kræver mange års erfaring og tager ganske mange timer at opnå den kvalitet, som vi sigter efter. Når en guitar bestilles, er alle materialer omhyggeligt udvalgt fra den højeste kvalitet til rådighed.

Tjek: greenriver.eu

Olia Guitars

Olia Guitars

🎸 Handcrafted guitars and repair shop 🎸
Check out: www.facebook.com/OLIA.GUITARS

Instrumentshoppen

Instrumentshoppen

Instrumentshoppen Øret blev startet i 2004 af guitaristen Per Anker Andersen, det er også Per der til dagligt passer forretningen. Per’s store interesse for gamle guitarer har i gennem tiden haft stor indflydelse på varelageret, der altid rummer sjældne perler.

Tjek: instrumentshoppen.dk

Fredholm Guitars

Jeg har lavet guitarer i næsten 30 år. Det var den bedste Martin D 45 nogensinde, der startede det hele. Jeg var bare nødt til at finde ud af, hvordan man gør! Sverige kan ikke prale af en guitarmagertradition, så det måtte være selvstudier. De vestlige guitarer, jeg lavede, lagde jeg (tvunget) i hænderne på venner, der gik op i musik, og så vendte jeg mig mod professionelle guitarister. Jeg var virkelig interesseret i folkemusik, så jeg lavede også nogle irske bouzoukier og dulcimere.

Med en musikalsk baggrund i amerikansk musik var det selvfølgelig oplagt for Thomas Fredholm at starte sin karriere som guitarbygger med stålstrenge. Købet af en Martin Dreadnaught blev startskuddet til at lave guitarer i Martin-traditionen. I begyndelsen af 90’erne forlod Thomas stålstrengsbyggeriet til fordel for klassisk guitarbyggeri. Han brugte omkring 20 år i den branche på at opbygge et netværk, som resulterede i kunder som David Russel og John Dearman fra Los Angeles-guitarkvartetten.

Omkring 2010 besluttede Thomas, at det var tid til at lave stålstrenge igen.Han har siden brugt sin tid på at fokusere på at lave guitarer med klanglige kvaliteter som de bedste Martins fra før krigen.
Blandt hans kunder finder man guitarister som Andy Summers, Dan Tyminsi, Bryan Sutton, Zac Brown, Steve Earle, John Leventhal, Jim Salestrom, Eric Bibb, Will Kimbrough og Sofia Karlsson.

Tjek Fredholm Guitars på Facebook her

No1 Guitar Center Hamburg

No1 Guitar Center Hamburg

🎸 Electric, Acoustic, Vintage & more 🎸
Check out: no1-guitars.de

Rozawood

Rozawood

Rozawood-guitarer er værdsat for både deres lyd og design. Udseendet og håndværket giver i sidste ende et kunstværk. Og som far er jeg virkelig glad for, at min søn besluttede at slutte sig til mig og accepterede det som sit job. Hvis han fortsætter mit arbejde, vil jeg med stolthed sige en dag: »Min kunst vil fortsætte …«

Tjek: rozawood.com

Moller Mod

Møller Mod

Reparation & modifikation af guitarpedaler og rørforstærkere
Webshop med rør og meget andet.

Se mere på: moller-mod.dk

Guitar Show Denmark

B Live 22 Aps
CVR-43368699

Præstemarksvej 8
4652 Hårlev

Udstiller kontakt

Stefan Mørk

+45 21 202 202
sm@guitarshowdenmark.com